top of page

DESFILADA MODA 50 ANIVERSARI CUSTODIA MODA DONA A L ÁUDITORI DE CORNELLÁ DE LLOBREGAT

Les clientes i amigues van participar i van viure un dia inolvidable, compartint rialles i emoció en la mateix botiga on es van realitzar els assatjos, establint una connexió especial amb el comerç local. A través de la moda inclusiva va ser un esdeveniment extraordinari organitzat per Antònia Domínguez Cencerrado filla de la fundadora i en actiu Sra Custodia Cencerrado .

Combinant homenatge profesional ,solidaritat amb un desplegament de estils en moda barcelona segell de la firma CUSTODIA .


La unió de la passió per la moda amb la solidaritat va convertir aquest esdeveniment en una experiència única que va enriquir la comunitat local.


Moda SOLIDÀRIA #1: l´unió de la moda amb la Solidàriat


Excel.lent iniciativa! La connexió entre solidaritat i desfilada de moda del comerç local destaca l´importància de recolzar La comunitat mentre es gaudeix de l´estil local. Es una manera única de promoure la col.laboració i la consciència social.Aquest esdeveniment no només va celebrar la moda,sinó que va recaptar fons per als malats d´Alzheimer i les seves famílies,donant un toc significatiu a aquesta noble iniciativa. La unió de la passió per la moda amb la solidarita va convertir aquest esdeveniment en una experiència única que va enriquir la comunitat local.
Moda INCLUSIVA #2: clientas de totas las edats ,talles ,orígens culturals.


La desfilada solidària va celebrar la diversitat amb clients de totes les cultures. El test destaca una moda inclusiva, abraçant totes les edats,talles i orígens culturals. És un tribut a la bellesa en la diversitat.
Moda Barcelona #3: comerç local i moda sostenible


Vam oferir léssència de la moda sostenible i el comerç local a Moda Barcelona.Celebrant el cinquanta aniversari amb estil, oferim una gamma única de peces sostenibles,creades amb passió i suport al teixit local.


Moda Alta Costura #4: Elegància i calitat


Desfilada elegant amb la nostra línea d´Alta Costura de Custodia Moda Dona. Cada peça és única i especial.La personalització es la clau. Vestits fets a mida amb una àmplia gamma de teles i colors per crear una peça única.

Descobreix l´elegància que et defineix.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page